Wuytens over Kramer: "Sprookje van stervende zwaan"

Ger
18 december 2015, 09:52

Dries Wuytens baalt stevig van de ontknoping van het bekerduel bij Feyenoord. De verdediger kreeg met Willem II diep in de verlenging een penalty tegen na een overtreding op Michiel Kramer. Vanaf elf meter schoot Dirk Kuyt de Rotterdammers daarna naar de kwartfinales.

"Je hebt als aanvaller en verdediger zo vaak contact tijdens een wedstrijd", aldus Wuytens, die ook nog eens met twee keer geel van het veld moest vanwege het voorval, in het AD. "Ik liep in de tweede helft met een bloedneus rond na een elleboogje van Kramer. Dat zagen de scheids en zijn assistenten dan niet. Bovendien was het contact met Kramer geen overtreding. Als ik datzelfde nu bij jou doe, ga jij echt niet naar de grond."

"Het was gewoon een toneelstukje van die jongen, het sprookje van de stervende zwaan", zegt Wuytens over hget gedrag van Kramer. "En de scheidsrechter trapt er met open ogen in. Hij was de hele wedstrijd al op de hand van Feyenoord als dat enigszins kon. En het is niet de eerste keer dat die club in eigen stadion een handje geholpen wordt. Het publiek zit daar zo dicht op het veld, dat heeft blijkbaar invloed op de beslissingen die worden genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen