Niang en Bacca leiden AC Milan naar laatste acht

17 december 2015, 22:59

AC Milan heeft zich als laatste club in de kwartfinales van de Coppa Italia gevoegd. Sinisa Mihajlovic leidde zijn elftal donderdag in de achtste finales naar een 0-2 overwinning bij zijn oud-werkgever Sampdoria. M'Baye Niang opende vlak na rust de score in het Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genua, Carlos Bacca bepaalde in de extra tijd de eindscore.

Niang werd bij de 0-1 bediend door Bacca en na een slechte aanname wist hij de bal toch in de verre hoek te schuiven. In de eerste helft was de meeste druk al van AC Milan gekomen, al had Sampdoria de betere mogelijkheden gekregen. De thuisclub eindigde het duel met tien man, nadat Ervin Zukanovic in een tijdsbestek van één minuut twee gele kaarten had gekregen. De Bosniër ontving in de 64ste minuut eerst geel voor een overtreding en riep daarna iets naar de scheidsrechter, wat hem op zijn tweede gele prent kwam te staan. Diep in blessuretijd liep Milan via Bacca nog uit naar een 0-2 zege.

Milan, waar Nigel de Jong op de bank bleef, speelt in de kwartfinale tegen Carpi. Dat team won woensdag verrassend met 0-1 bij Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen