Gutiérrez keert terug in basisopstelling FC Twente

Ger
17 december 2015, 15:32

Felipe Gutiérrez keert vrijdag terug in de basisopstelling van FC Twente. De afgelopen weken was de aanvallende middenvelder op het tweede plan geraakt. Met Gutiérrez in de gelederen sluit de Enschedese ploeg de eerste seizoenshelft af met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

"Felipe is een speler die in normale doen altijd speelt, alleen afgelopen wedstrijden is dat even niet geweest", zegt trainer René Hake op de clubwebsite. "Felipe is heel professioneel met de situatie omgegaan, heeft zich op de trainingen goed laten zien en heeft op eigen verzoek ook zijn wedstrijden met Jong FC Twente gespeeld. Dat typeert hem ook, hij wil graag spelen."

Hake hoopt het kalenderjaar goed af te sluiten met het geplaagde Twente. "Na een heel matige periode hebben wij de laatste twee wedstrijden iets positiefs neergezet en dat willen we een goed vervolg geven. We winnen met tien man van De Graafschap, dat was goed voor het moraal, maar we weten dat we nog een lange weg hebben te gaan."

Robbert Schilder keert weer terug bij de selectie. De verdediger maakte maandag voor het eerst na zijn blessure weer minuten bij Jong FC Twente. Nick Marsman ontbreekt tegen Vitesse vanwege een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen