Cocu reageert: "Emoties zijn Pasveer teveel geworden"

16 december 2015, 23:51   Bijgewerkt: 17 december 2015, 06:49

PSV won vanavond (woensdag) knap met 2-3 van Heracles Almelo. Na afloop van het bekerduel was Remko Pasveer, die in de tweede helft rood kreeg, onderwerp van gesprek. De woedende keeper verliet het stadion na zijn rode kaart per direct. Trainer Phillip Cocu begrijpt dat de keeper moeite had met zijn emoties.

Cocu geeft via de officiële kanalen van PSV tekst en uitleg. "Ik heb Remko nog niet gesproken, omdat hij direct is vertrokken. Zijn emoties zijn hem teveel geworden. Het was natuurlijk een speciale wedstrijd voor hem tegen zijn oude club. We gaan morgen even met hem om tafel."

De oefenmeester was overigens zeer te spreken over het spel van zijn ploeg in Almelo. "Het was een echte bekerwedstrijd. Ik vond dat Heracles Almelo heel goed begon, ze wonnen veel duels en waren daarnaast ook goed aan de bal. Dan is het moeilijk om in de wedstrijd te komen. De 1-0 was ook dik verdiend."

In de tweede helft zag Cocu een enerverend schouwspel. "Na rust wilden we vervolgens vol gas geven, maar voor we er goed en wel aan begonnen waren, stonden we met tien man en 2-1 achter. Dat we na die tegenslag toch terug konden komen, maakt me trots. Na de gelijkmaker hadden we bovendien de beste kansen. We herkenden wanneer we mogelijkheden konden creëren. Ik kan mijn ploeg hier alleen maar complimenten voor maken", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen