Juventus maatje te groot voor stadgenoot, PSG zwijnt

16 december 2015, 23:04

In de competitie gaat het de laatste tijd crescendo met Juventus en ook in de beker heeft De Oude Dame vanavond (woensdag) kunnen juichen. De grootmacht zette stadgenoot Torino op eigen veld simpel met 4-0 opzij. In Frankrijk worstelde Paris Saint Germain lange tijd met Saint-Etienne, maar een late goal van Edinson Cavani bracht de beslissing: 1-0.

Bij Juventus eiste aanvaller Simone Zaza een hoofdrol op, door de eerste twee goals voor zijn rekening te nemen. De spits viel echter ook negatief op en flirtte in de eerste helft lange tijd met een tweede gele kaart. Zaza bleef een rode prent bespaard, voor Cristian Molinaro van Torino gold dat niet. De verdediger, die een verleden heeft bij Juve, moest in de vijftigste minuut inrukken. In de slotfase deden ook Paulo Dybala en Paul Pogba nog een duit in het zakje door te scoren. Met name de goal van Pogba, een schitterende vrije trap, was van grote schoonheid.

Zo makkelijk als Juventus het had in de Coppa Italia, zo lastig had Paris Saint Germain het vanavond in het Franse bekertoernooi. De club leek zich stuk te bijten op Saint-Etienne, maar een doelpunt van Cavani in de 86ste minuut hielp de sterrenformatie toch naar de volgende ronde: 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen