AS Roma na strafschoppen onderuit tegen nietig Spezia

16 december 2015, 17:23   Bijgewerkt: 16 december 2015, 17:28

Topclub AS Roma heeft zichzelf voor schut gezet in de Coppa Italia. De nummer vijf van de Serie A verloor in het eigen Stadio Olimpico na strafschoppen van het nietige Spezia, dat elfde staat in de Serie B. Na verlenging was de stand 0-0, waarna de bezoekers de penalty's beter namen (2-4).

Het stadion van Roma was slecht gevuld, waardoor de wedstrijd een vrije trieste ambiance kende. De vierduizend fans die wel de gang naar het stadion maakten, kwamen van een koude kermis thuis. Roma speelde in 120 minuten bijzonder weinig klaar tegen Spezia, dat gegroepeerd verdedigde en het de thuisploeg lastig maakte. Na 120 doelpuntloze minuten moesten strafschoppen de beslissing brengen en de thuisploeg hield het hoofd niet koel. Miralem Pjanic teisterde de lat, terwijl Edin Dzeko de bal over het doel knalde. Door de verrassende nederlaag lijken de dagen van coach Rudi Garcia geteld in de Italiaanse hoofdstad.

Spezia gaat het in de kwartfinale opnemen tegen derdeklasser Alessandria. Die club knikkerde dinsdag verrassend Genoa uit het bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen