Gerard Piqué houdt gemoederen bezig in Spanje

14 december 2015, 10:44

Gerard Piqué is zich in Spanje niet echt geliefd aan het maken met zijn uitspraken. De centrale verdediger van FC Barcelona haalde zaterdagavond openlijk uit naar Alvaro Arbeloa ('Hij is niet mijn vriend, maar een sukkel') en dat was voor Sergio Ramos reden genoeg om zijn collega bij de Spaanse ploeg op de vingers te tikken.

In de optiek van Ramos moet Piqué een voorbeeld nemen aan de houding en het gedrag van spelers als Carles Puyol, Xavi en Iker Casillas. De randzaken moeten minder belangrijk worden, vindt de aanvoerder van Real Madrid. "Ik bewonder Piqué zeer, maar een gebrek aan respect is een vijand van de goede sfeer", sprak Ramos na het 1-0 verlies bij Villarreal. "Omdat hij een ploeggenoot bij Spanje is, wil ik er verder niet te veel over kwijt."

Spanje-bondscoach Vicente del Bosque is ook ingegaan op de situatie rond Piqué en Arbeloa. "Het is niet goed als er wrevel is tussen deze spelers. Als er problemen zijn bij de nationale ploeg, dan moeten we die oplossen. We zullen hier maatregelen voor nemen. Waarschijnlijk gaan we met ze in gesprek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen