Kenny Tete gaat bijtekenen: "Ajax is mijn club"

14 december 2015, 07:38

Kenny Tete is dit seizoen een bijzonder stabiele factor bij Ajax, waar hij Ricardo van Rhijn voorbijstreefde in de hiërarchie en zijn definitieve doorbraak in de hoofdmacht vierde. De rechtsachter lijkt op korte termijn beloond te worden voor zijn prestaties, in de vorm van een contractverlenging.

Na afloop van de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht zei Tete tegen De Telegraaf dat er waarschijnlijk snel witte rook te zien zal zijn door een langer verblijf in Amsterdam. "We zijn in gesprek over het openbreken van mijn huidige, tot 2018 lopende contract tot 2019 of 2020", aldus de rechtsback. Zowel Tete als zijn werkgever heeft de intentie om langer samen te werken. "Ajax is mijn club en ik wil me hier goed ontwikkelen. Ik ben gelukkig bij Ajax."

Naast het brengen van het nieuws over de contractonderhandelingen stond Tete nog na te balen van het 1-0 verlies in Utrecht. "We wisten dat we hier vijf jaar niet hadden gewonnen en wilden die slechte reeks beëindigen. Misschien is het wel een vloek, maar ze weten ons elke keer te pakken op basis van strijd. Ik denk niet dat FC Utrecht het verdiende om te winnen. Wij ook niet, dus vind ik dat 0-0 een normale uitslag was geweest."

Tete kwam tot dusver tot 21 eredivisiewedstrijden voor Ajax 1 en mag zich tweevoudig international van Oranje noemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen