Stegeman kan leven met punt, Bosz wel ontevreden

Jw
13 december 2015, 21:18   Bijgewerkt: 13 december 2015, 21:37

Peter Bosz vindt dat Vitesse meer moet laten zien. De trainer van club uit Arnhem hield zondag een punt over aan het bezoek bij Heracles Almelo (1-1). Hoewel de tegenstander hoger op de ranglijst van de Eredivisie staat, was Bosz absoluut niet tevreden met het punt.

Bosz constateerde alleen na de rust aanknopingspunten voor de toekomst. "Je mag blij zijn met een goed laatste half uur. Daarin waren we wel agressiever naar voren en doen de jongens wel wat je van ze verlangt."

Door het gelijkspel blijft Heracles Almelo knap vierde in de Eredivisie, Vitesse volgt op twee punten. Bosz denkt echter niet dat de Tukkers dit vol kunnen houden. "Het is een goede ploeg, maar ik denk niet dat Heracles aan het einde van het seizoen nog vierde staat."

{image[299868][right-half][]}Stegeman wel content

Terwijl Bosz teleurgesteld de pers te woord stond, was collega John Stegeman wel tevreden. "We zijn goed begonnen, hebben gepoogd om te voetballen en dat hebben we bij vlagen gedaan. We waren wel onnauwkeurig in de passing", plaatste de trainer van Heracles Almelo tegenover TC/Tubantia nog wel een kritische noot.

"Het is wrang dat we vanuit de omschakeling een goal tegen krijgen, maar dat is ook een kwaliteit van Vitesse. Ik kan leven met de 1-1. Wat ik positief vind, is dat mijn ploeg beter begint te voetballen, dat zag je vorige week tegen Feyenoord en nu weer. We spelen met lef en dat brengt risico's met zich mee. We moeten nog veel stappen maken, maar de intentie is er.''

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen