Vitesse vecht zichzelf terug naar gelijkspel tegen Heracles

Jw
13 december 2015, 18:44

Heracles en Vitesse hebben de punten verdeeld in Almelo. In een wedstrijd die pas laat echt op gang kwam, kon het alle kanten op. Na een verdiende voorsprong van de thuisploeg, wisten de bezoekers alsnog een punt mee te nemen naar Arnhem.

Na een verrassende bliksemstart, waarin Heracles (4e op de ranglijst) onder meer won van PSV en in de beker van Vitesse, gaat het de afgelopen weken duidelijk wat minder. Het ontbreekt even aan scorend vermogen, iets wat in het begin van het seizoen juist geen probleem was voor het elftal van John Stegeman. In de laatste vier competitieduels werd er geen enkele keer gewonnen.

Het was niet spits Wout Weghorst die kansen kreeg, maar Thomas Bruns en Oussama Tannane. Vooral laatstgenoemde was een paar keer dicht bij een treffer. Zo zag hij zijn inzet via Eloy Room op de paal eindigen. Twintig minuten voor tijd haalde Tannane zijn gram, door de bal overtuigend in de verre hoek te schieten: 1-0.

Maar aan strijd en vechtlust ontbrak het in ieder geval niet in het Polman Stadion. De spelers klapten erop, zeker op het middenveld. Op zich geen verrassing, gezien de eerdere onderlinge ontmoeting in de KNVB Beker waarin dertien gele en drie rode kaarten vielen in Almelo.

Al snel vochten de Arnhemmers zich terug naar 1-1. Terwijl Vako Qazaishvili een enorme kans liet liggen, sloeg Milot Rashica even later wel toe in de verre hoek. In de slotfase was het ook Vitesse dat nog aanspraak maakte op een late overwinning, maar zo ver kwam het niet. Het verschil tussen beide ploegen blijft twee punten in het voordeel van Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen