Ars: "Go Ahead mocht niet klagen bij 8-1 nederlaag"

Ars: "Go Ahead mocht niet klagen bij 8-1 nederlaag"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 december 2015 – Het bier stond koud, de supporters in het Rat Verlegh Stadion waren klaar voor een feestje. Als NAC Breda vrijdag een punt zou pakken tegen Go Ahead Eagles, dan zou het zeker zijn van de titel in de tweede periode. Het verloor echter met 0-1, waardoor de prijs naar Sparta ging. Spits Sjoerd Ars is zeer teleurgesteld.

"Dit is pijnlijk", was de reactie van de aanvaller bij FOX Sports. "We speelden voor een vol stadion en wilden onszelf belonen voor de goede tweede periode die we hebben gespeeld. Ik loop al een tijdje mee, maar wat zich hier vanavond heeft afgespeeld, komt niet heel vaak voor. We hebben er alles aangedaan, maar soms is dat niet voldoende."

Een goal van Ars werd in de eerste helft ten onrechte afgekeurd. "Ik had daar zeker mijn twijfels bij, dat bleek later na het zien van de beelden ook terecht te zijn. Ja, dat soort dingen zitten dan ook tegen. We kwamen vier á vijf keer alleen op de keeper, een paar ballen werden van de lijn gehaald en diverse schoten werd geblokt. Als Go Ahead met 8-1 de bus had ingestapt, hadden ze niet mogen klagen. Ja, wat kun je nog over zo'n avond zeggen. Heel zuur."

gerelateerd