Stegeman treft vriend én concurrent: "Hij inspireert"

11 december 2015, 14:37

Het treffen tussen Heracles Almelo en Vitesse (zondag, 16.45 uur) is voor John Stegeman in meerdere opzichten een mooie en belangrijke wedstrijd. De trainer van Heracles neemt het niet alleen op tegen een directe concurrent (nummer vier versus nummer zes), maar ook tegen een vriend. Vitesse-coach Peter Bosz is een hele goede bekende van Stegeman.

De band met Bosz is zeer sterk, geeft Stegeman aan op de website van Heracles. "Voor mij is Peter altijd inspirerend geweest. Hij is degene die de schoonheid van het spel, zoals wij dat destijds speelden, heeft aangewakkerd in mijn filosofie als trainer. Die spelwijze, zoals hij ook Vitesse laat voetballen, is ook waar wij naartoe willen. Ik heb nog steeds veel contact met Peter. We praten veel over voetbal. En ja, in die whatsapp-groep komt nog regelmatig een momentje over FC Barcelona of Bayern München voorbij, net als in onze gezamenlijke periode. Die manier van voetballen, daar genieten we extreem van", aldus Stegeman.

"Wij kunnen tegen een directe concurrent verder uitlopen", zegt Stegeman over de wedstrijd tegen Vitesse. "Een goede band of niet, vanzelfsprekend willen we winnen. Tegelijk weten we dat het een sterke tegenstander is, die verzorgd en dominant voetbal speelt. Dat bleek ook eerder in het seizoen in de beker, toen we weliswaar wonnen, maar door omstandigheden. We weten dus wat ons te wachten staat. Voor ons is het zaak om die lijn van Feyenoord, de manier van spelen, verder door te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen