PEC Zwolle met Marinus tegen 'angst-gegner'

11 december 2015, 13:51

Wouter Marinus keert dit weekend terug in de wedstrijdselectie van PEC Zwolle, dat het komende zondag in het eigen IJsseldeltastadion opneemt tegen AZ. De Overijsselse club, die vorige week met 2-2 gelijkspeelde bij NEC, heeft het de afgelopen jaren altijd lastig met de Alkmaarse tegenstander. Dat zal dit keer niet anders zijn, aangezien de ziekenboeg in Zwolle nog steeds tot de nok toe gevuld is.

Hoewel Marinus hersteld is van zijn hamstringblessure, zijn Bart van Hintum, Ryan Thomas, Rick Dekker, Sheraldo Becker, Abdel El Hasnaoui, Thanasis Karagounis en Mustafa Saymak nog altijd niet inzetbaar. Ook Gustavo Hebling heeft zich gemeld in de lappenmand. Trainer Ron Jans had het vorige week niet voor niets over 'Medisch Centrum Zwolle'.

Opmerkelijk genoeg heeft PEC Zwolle in de laatste zes optreden slechts één puntje gepakt tegen AZ, dat dus met recht een 'angst-gegner' genoemd kan worden. Vorig seizoen werd het thuis wel 1-1. "De uitwedstrijd was vorig seizoen ook gelijkwaardig. Maar die verloren we door één van de weinige foutjes van Warner Hahn", zegt Jans tegen RTV Oost. "Op de ranglijst staan we ook dicht bij elkaar. Daarom kunnen we goede zaken doen ten opzichte van AZ. Maar dat geldt andersom natuurlijk ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen