Bosz maakt borst nat: "Heracles was beter dan Feyenoord"

11 december 2015, 13:06

Tijdens het bekerduel tussen Heracles Almelo en Vitesse (4-1 na verlenging) bleek dat de gemoederen bij wedstrijden tussen deze twee ploegen hoog kunnen oplopen. Trainer Peter Bosz, die eerder dit seizoen in Almelo naar de tribune verwezen werd, hoopt dit keer wél te winnen van de Heraclieden.

Dat moet het Vitesse van Bosz doen zonder de geblesseerde Nathan en Renato Ibarra. "Renato heeft last van zijn knie sinds de training op woensdag. Die komt voor de winterstop niet meer in actie. Ik zie geen reden om verdere wijzigingen door te voeren in het elftal", stelt Bosz tegen VitesseTV. De coach wil niet te veel terugkijken naar de bekerconfrontatie met Heracles. "Het duel zal redelijk gelijk zijn aan het bekerduel. Wij zullen het spel maken en zij proberen het vanuit de counter. In het begin zullen ze wat meer druk zetten. Als wij het goed doen zakken ze terug en maken wij het spel."

Vitesse is momenteel de nummer zes van de Eredivisie en wipt in het geval van een zege over nummer vier Heracles heen. "Ik heb ze zondag zien spelen. Ze waren beter dan Feyenoord", zegt Bosz over de tegenstander van komende zondag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen