Bier staat koud bij NAC: "Zou mooie bevestiging zijn"

11 december 2015, 11:10

Het is een belangrijke dag voor NAC Breda. De degradant kan de kroon op een goede reeks zetten, door de tweede periode te pakken. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles kan het laatste zetje gegeven worden, een gelijkspel volstaat. Dat beseffen de supporters maar al te goed, aangezien met meer dan 17.000 verkochte kaarten een toeschouwersrecord verbroken zal worden in de Jupiler League.

Trainer Marinus Dijkhuizen hoopt dat de viering van '40 jaar Avondje NAC' extra glans krijgt met de periodetitel. "Vier weken geleden stond Go Ahead Eagles nog bovenaan, dus het kan verkeren. We hebben nu tegen hen een goede kans om de periodetitel te pakken, maar het is een geduchte tegenstander met veel snelheid voorin en ervaring. Mochten we de titel pakken, dan gaan we dat natuurlijk even vieren, maar we kijken ook naar Sparta. We willen niet verder achterop raken. Desalniettemin zou de winst in deze periode een mooie bevestiging zijn dat we op de goede weg zijn."

Dijkhuizen kan wegens blessures niet beschikken over Dustley Mulder, Joeri de Kamps, Brandon Robinson en Sven van der Maaten. Vlatko Lazic is nog een vraagteken. "We testen Vlatko vrijdag nog, dat kan ook tijdens de warming-up voor de wedstrijd. Pas dan nemen we een beslissing. Gezien de tegenstander waar we tegen spelen, is hij zeker van waarde. Ronnie Stam en Kenny van der Weg kunnen eventueel ook rechtsback spelen, maar omdat ook Joeri de Kamps geblesseerd is heb ik Stam liever op het middenveld", besluit de NAC-coach op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen