'Japanse topkeeper moet keeperscrisis NEC oplossen'

'Japanse topkeeper moet keeperscrisis NEC oplossen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 december 2015 – In de zoektocht naar een oplossing voor de keepersproblemen heeft NEC haar oog laten vallen op een grote naam. De Nijmegenaren hebben Eiji Kawashima op de korrel als nieuwe doelman. De 32-jarige Japanner is momenteel transfervrij en is volgens De Gelderlander nadrukkelijk in beeld bij de promovendus uit Gelderland.

Door de blessures van Joshua Smits (pols) en de IJslander Hannes Halldórsson (schouder) en het vertrek van Benjamin Kirsten is het voor NEC zaak om snel een nieuwe goalie te vinden. Marco van Duin, die afgelopen zondag tegen PEC Zwolle (2-2) zijn debuut vierde, is op het moment de enige beschikbare sluitpost. Daarom zoekt NEC met spoed naar een nieuwe doelverdediger.

Van Duin zal tot de winterstop onder de lat staan, daarna wil NEC een vervanger hebben. Met Kawashima zouden de Nijmegenaren een verrassende slag slaan op de transfermarkt. De 71-voudig international van Japan maakte twee WK's mee en keepte in zijn carrière bij Grampus Eight, Kawasaki Frontale, Lierse SK en Standard Luik. Bij laatstgenoemde club zag hij afgelopen zomer af van een contractverlenging.

Reacties

gerelateerd