Mourinho ziet PSV eventueel als 'grote tegenstander'

9 december 2015, 23:56

Chelsea en José Mourinho leven nog. Als er woensdagavond op het eigen Stamford Bridge van FC Porto verloren zou worden, dan was het Champions League-avontuur voorbij geweest voor het in Engeland dramatisch draaiende Chelsea. Maar zover kwam het niet: een degelijke 2-0 zege zorgde voor een plaats bij de laatste zestien.

Mourinho is na afloop van de wedstrijd tegen zijn oude liefde Porto vooral trots op zijn spelers. "Ze gaven alles om er een goed resultaat uit te slepen. Dat wilden ze doen voor hun trots, zeker na het verlies tegen Bournemouth (0-1, red.). Ze speelden compact, namen initiatief en waren niet bang om risico's te nemen", aldus de lovende Mourinho.

De Portugees ziet dat het in Europa wél meezit voor Chelsea. "In de Premier League lijkt alles tegen te zitten, maar dit is zeer belangrijk voor onze club", aldus Mourinho, die zelfs groepswinnaar geworden is. "Maar we kunnen nog grote clubs treffen in de volgende ronde. Paris-Saint Germain, Juventus, Benfica en PSV bijvoorbeeld. Alle tegenstanders zijn moeilijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen