Braga wil zich tot groepswinnaar kronen in Groningen

9 december 2015, 20:53

SC Braga komt donderdagavond langs in de Euroborg, maar een spannende wedstrijd is het uitduel met FC Groningen niet echt meer voor de Portugezen. Plaatsing voor de volgende ronde van de Europa League is namelijk al een feit. Coach Paulo Fonseca neemt hier echter nog geen genoegen mee, hij wil groepswinst realiseren.

Pakt Braga minimaal een puntje in de Euroborg, dan worden de Portugezen groepswinnaar. "We komen dan ook niet naar Groningen om iets te proberen, maar willen hier een goed resultaat halen zodat we groepswinnaar worden", zegt Fonseca op de website van Groningen. "We zijn natuurlijk hartstikke blij dat we ons al hebben gekwalificeerd, maar willen deze fase van de Europa League goed afsluiten. Dat doen we door eerste te worden en dus gaan we daar volledig voor."

Groningen-coach Erwin van de Looi gaf zijn hele opstelling al prijs. Fonseca deed dat ook grotendeels. "Oké, we beginnen met Matheus, Baiano, Boly, André Pinto, Marcelo Goiano, Luiz Carlos, Rafa Silva, Vukcevic, Wilson Eduardo en Ahmed Hassan. Dan laat ik dus één naam open om het toch nog een beetje spannend te houden", knipoogt de Brafa-keuzeheer. "Vukcevic is net terug van een blessure, maar is fit genoeg om te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen