Molde FK is al met het hoofd in de volgende ronde

9 december 2015, 20:23

Ajax heeft nog een sprankje hoop op deelname aan de knock-outfase van de Europa League. De Amsterdammers treden donderdagavond in de eigen ArenA aan tegen het reeds geplaatste Molde FK, maar zijn afhankelijk van een goed resultaat van Celtic bij Fenerbahçe. Molde-coach Ole Gunnar Solskjær is al met zijn hoofd in de volgende ronde.

Molde gaat verrassend als groepswinnaar naar de knock-outfase van de EL. "Wij zijn al door, terwijl Ajax voor zijn laatste kans strijdt", zegt Solskjær op de website van Ajax. "Net als in iedere thuiswedstrijd zal Ajax voor de eigen fans willen winnen. Wij kunnen op onze beurt een beetje relaxen en onze schouders wat laten zakken. De wedstrijd tegen Ajax staat voor ons vooral in het teken van het vervolg in de Europa League."

Voor Molde, dat dit jaar als zesde eindige in de Noorse competitie, wordt het een soort trainingswedstrijd. "Wij richten ons op de knock-outduels in februari. We zullen daarom morgenavond met ons hoofd en hart spelen. En uiteraard gaan we wel proberen om het Ajax lastig te maken. Als Ajax gaat aanvallen, liggen er voor ons kansen in de counter", weet Solskjær. "Wat me vooral is bijgebleven is dat Ajax zoals altijd over veel technische spelers beschikte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen