De Leeuw houdt rekening met vertrek, Groningen werkt mee

9 december 2015, 13:31

Michael de Leeuw houdt rekening met een vertrek bij FC Groningen in de winterstop. Er heeft zich echter nog geen club gemeld in de Euroborg voor de 29-jarige aanvaller. De Leeuw heeft een aflopend contract bij de houder van de KNVB Beker.

"Ik verwacht wel dat er clubs voor hem komen", bevestigt technisch manager Peter Jeltema van FC Groningen in gesprek met Voetbal International. "We kennen Michaels wens, hij wil graag nog een keer in het buitenland voetballen. Als die kans zich voordoet, wil hij hem benutten. Hij heeft ook de leeftijd voor zo'n stap."

"We gunnen hem dat avontuur, maar Michael is met zijn scorend vermogen en werklust ook heel belangrijk voor het team en de supporters", vervolgt Jeltema. "Er komt dus altijd een zakelijk aspect bij kijken, mocht de kans zich voordoen. We hoeven als Michael vertrekt geen opvolger te halen, omdat we die met Alexander Sørloth al hebben aangetrokken. Hij komt in januari en heeft dan net als Simon Tibbling en Albert Rusnák vorig jaar een half seizoen om te wennen aan de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen