Hecking: "Ondanks beetje geluk verdiend gewonnen"

9 december 2015, 08:58

Met een 3-2 overwinning op Manchester United plaatste VfL Wolfsburg zich dinsdag als groepswinnaar voor de achtste finales van de Champions League. Dieter Hecking, de coach van die Wölfe, zag zijn elftal zich terug knokken van een vroege achterstand.

"Felicitaties aan mijn ploeg", aldus Hecking op de officiële website van de UEFA. "Ze hebben nagenoeg alles gedaan wat we hadden afgesproken. We hebben een prachtige wedstrijd gezien, waarin veel op het spel stond. We hadden een kans op de 1-0, maar we kregen een klap in de maag met de 0-1 tegen. Het was goed dat we snel gelijk maakten, waarna we met een fraaie goal op 2-1 kwamen."

"Op sommige momenten hebben we geluk gehad, maar dat heb je ook nodig tegen een ploeg als Manchester United", vervolgt Hecking. "Maar we hebben verdiend gewonnen en terecht de knock-outfase bereikt. We spelen nu mogelijk tegen een grote club, als ik zie wie er tweede zijn geworden in de groep: Paris Saint Germain, Juventus en Benfica. Maar wij zijn ook goed en hebben tegen Manchester United een signaal afgegeven aan de Champions League. We moeten de loting nemen die we krijgen. We hebben een kans en die willen we pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen