Vanhaezebrouck: "Zenit blijft een lastige tegenstander"

Jw
8 december 2015, 18:16

Net als PSV heeft ook KAA Gent het lot in de laatste groepsronde van de Champions League nog in eigen handen. De Belgen staan op een tweede plaats, maar ontvangen woensdag nog wel de onbetwiste koploper Zenit Sint-Petersburg. Een voordeel kan zijn dat de Russen al zeker zijn van kwalificatie. Toch is trainer Hein Vanhaezebrouck op zijn hoede. 

"Het wordt wel een moeilijke match tegen een uitgekookte tegenstander, ook al zijn er bij Zenit enkele afwezigen", aldus Vanhaezebrouck, die doelt op de absentie van onder andere Hulk. "Zenit, koploper in onze groep, blijft een gevaarlijke ploeg die op elk moment kan toeslaan. We moeten de hele match op onze hoede zijn."

"Maar wij zijn de thuisploeg en zelfs als Hulk bij Zenit erbij was, moeten we ervan uitgaan dat we 50% kans hebben om te winnen. We hebben vertrouwen en zullen er alles aan doen", vervolgt de succescoach, die met Gent in de Belgische competitie op een gedeelde eerste plaats staat. 

Bij winst op Zenit overwintert Gent sowieso in het miljoenenbal. De andere wedstrijd tussen Valencia en Olympique Lyon is echter van belang, zodra de Belgen moeite hebben om op voorsprong te komen. "We zullen de tussenstand in Valencia-Lyon uiteraard volgen. Mogelijk zullen we daarop inspelen", zei Vanhaezebrouck dan ook. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen