Kishna haakt af bij SS Lazio met opgezwollen knie

Jw
8 december 2015, 17:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ricardo Kishna is donderdag niet inzetbaar voor SS Lazio in de Europa League. De buitenspeler van de Italiaanse subtopper verliet gisteren het trainingsveld met een meniscusblessure en liet vandaag een scan maken van het gewricht. Die leverde echter nog geen duidelijkheid op. 

"Hij had een zwelling op de buitenkant van zijn rechterknie. Hij pakt nu zijn rust en doet wat oefeningen met de fysiotherapeut. Over drie dagen kunnen we een betere prognose stellen", verkondigt Lazio op diens officiële website. De Romeinen zijn al zeker van groepswinst en dus overwintering in de Europa League. 

De 20-jarige jeugdinternational heeft een verleden met knieblessures. In de jeugd bij Ajax kreeg hij twee keer te maken met zware schade aan beide knieën. In de rechterknie werd bij hem al eens kraakbeen weggehaald en teruggeplaatst. Afgelopen zomer vertrok Kishna bij Ajax, omdat hij mede vanwege de slechte relatie met trainer Frank de Boer toe was aan een nieuw avontuur. Bij Lazio wisselt de linkspoot basissplaatsen af met een reserverol. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen