Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We spelen niet het beste voetbal, maar pakken de punten"

"We spelen niet het beste voetbal, maar pakken de punten"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 december 2015
Vrijdag kan NAC Breda een prima tweede periode verzilveren met de periodetitel in de Jupiler League. Vanavond (maandag) deed de kampioenskandidaat op bezoek bij Jong PSV wat het moest doen en won het met 0-3. Trainer Marinus Dijkhuizen spreekt van een terechte zege.

NAC ging rusten met een 0-0 stand, maar nam na de theepauze afstand van de talenten van PSV. "Het is een overwinning met weinig kanttekeningen, de eerste helft was een beetje vlak, maar in de tweede helft hebben we veel volwassenheid laten zien. Dat is een belangrijke stap voor deze ploeg en dat geeft vertrouwen voor de toekomst", stelt Dijkhuizen op de clubsite. "Ze hebben goed naar de aanwijzingen geluisterd in de rust. Het was een normale uitslag, gezien de verhoudingen. Nu thuis met de viering van '40 jaar Avondje NAC' hopelijk een mooie viering met een periodetitel."

Sjoerd Ars is tevreden met het optreden van zijn ploeg. "Mentaal is het een zware wedstrijd, dat weet je, maar ik denk dat we ons er goed doorheen hebben geslagen. Vrijdag krijgen we de kans om onszelf voor een goede tweede periode te belonen, maar wij zijn beter met het hogere doel en dat is promotie. We spelen op dit moment niet het beste voetbal, maar pakken wel de punten. Dat is goed voor het zelfvertrouwen, maar we moeten wel consistenter worden", besluit de spits, die in Eindhoven niet tot scoren kwam.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd