NEC vecht zich naar remise in vermakelijk duel met PEC

6 december 2015, 16:32

In Nijmegen hoopte men vurig dat NEC zich kon herstellen van het pijnlijke verlies in de Gelderse derby van afgelopen week. Tot een overwinning kwam het niet, maar De Nijmegenaren hebben zich vandaag knap naar een 2-2 gelijkspel geknokt. Opponent PEC Zwolle hield de boel achterin goed op slot en sloeg tweemaal toe in de eerste helft. In de tweede helft was het de beurt aan NEC. Anthony Limbombe zorgde via een fraaie krulbal in de verre hoek voor de 2-2 eindstand.

Limbombe ontving de bal op de rand van de zestienmeter en kwam naar binnen, zoekend naar zijn rechterbeen. Na het Kevin Begois al eerder lastig gemaakt te hebben met een pegel op de vuisten van de doelman, was het nu wel raak. Met binnenkant voet vond hij de kruising van het doel. Zijn treffer zorgde voor opluchting in het stadion.

De thuisploeg kwam na de rust fel uit de startblokken en liet het thuispubliek tweemaal juichen, dankzij de wereldtreffer van Limbombe en een eerder doelpunt van Janio Bikel. PEC-doelman Begois dook klunzig onder een voorzet door, waarna de middenvelder de hoek voor het uitzoeken had. Met een geplaatste inzet vond hij de bovenhoek. Dankzij het gelijkspel houdt NEC tegenstander PEC onder zich op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen