Van den Berg geeft verklaring voor middelvinger

6 december 2015, 13:18

"Het schijnt dat ik mijn middelvinger heb opgestoken naar het Ajax-publiek", zei Joey van den Berg toen hij zich zaterdagavond na de met 5-2 verloren wedstrijd tegen de Amsterdammers meldde bij de camera van FOX Sports. De opgestoken middelvinger, die werd vastgelegd op camera, was echter niet voor de fans van Ajax bedoeld.

"Het verhaal erachter is dat het naar Diederik Boer is", legt Van den Berg uit. "Wij kennen elkaar goed. Vorig jaar deed hij het bij een hardstyle-nummer – ik hou van die muziek – in de warming-up. Nu deed ik het. Dat is misschien niet slim, maar het is iets heel onschuldigs", aldus de aanvoerder van sc Heerenveen.

Met zijn ploeg had Van den Berg niets te vertellen in de ArenA. "Het was niet goed. Je spreekt dingen met elkaar af, dat je scherp en fel moet zijn, maar dat kwam er niet uit. De 1-0 kan gebeuren, maar daarna laten we ons misleiden door helemaal uit positie te lopen. Dan weet je dat zij goed genoeg zijn om het helemaal los te spelen en dan kom je niet meer onder de druk vandaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen