Cocu: "Dit geeft een geweldig gevoel voor dinsdag"

5 december 2015, 23:16

PSV leek zaterdag punten te gaan verspelen in de uitwedstrijd tegen Vitesse, maar door een laat doelpunt van Jorrit Hendrix won de landskampioen toch in Arnhem (0-1). Volgens coach Phillip Cocu geeft dit een 'geweldig gevoel' richting komende dinsdag, als het thuis tegen CSKA Moskou overwintering in de Champions League kan veilig stellen.

Cocu zag PSV prima beginnen tegen Vitesse. "We speelden meteen met pressie, maar konden dat maar een kwartiertje volhouden", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "We gingen iets te ver naar achteren spelen, waardoor Vitesse wat beter in de wedstrijd kwam. Richting de rust namen we het initiatief wel weer over, maar we misten de finesse om de laatste pass in de zestien te geven. Dat ontbrak eraan."

In de tweede helft golfde het duel op en neer, aldus Cocu. "Daardoor had ik het gevoel dat de ploeg die de goal zou maken ook zou winnen. De beste kansen waren voor Vitesse, maar als je die mist, valt de goal vaak aan de andere kant. We hebben de kop niet laten hangen en zijn blijven vechten. De goal was ook een geweldige aanval. De manier waarop wij winnen is wat gelukkig, maar dit geeft een geweldig gevoel voor dinsdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen