Basisplek lonkt voor Sleegers: "Kans om mezelf te bewijzen"

5 december 2015, 11:23

Als de voortekenen niet bedriegen staat Joey Sleegers zondag in de basis bij NEC. Afgaande op de laatste training krijgt de oud-Feyenoorder van coach Ernest Faber de voorkeur boven Marcel Ritzmaier. Sleegers, tot dusver vooral invaller in Nijmegen, hoopt de kans met beide handen aan te grijpen.

"Aan de training van gisteren leek het of ik in de basis sta", zegt Sleegers in gesprek met Omroep Gelderland. "Voor mij een kans om mezelf te bewijzen. Alleen in het begin een basisplaats, daarna alleen maar korte invalbeurten. Het team deed het ook goed, dan is het moeilijk om erin te komen. Maar ik heb altijd in mezelf geloofd. Ik ken mijn eigen kwaliteiten en heb mezelf op de training altijd voor honderd procent gegeven. Ik moet nu laten zien dat ik in het team hoor. Ik ga geen overdreven dingen doen, dan gaat het juist mis."

Sleegers denkt goed uit de voeten te kunnen in het systeem van coach Faber in Nijmegen. "We zijn vrij om veel te bewegen waar we willen, als de posities maar bezet zijn. Daar hou ik van, want ik blijf niet graag vast op één positie. We gingen voor handhaving na de promotie. We hadden niet verwacht dat we zo goed zouden draaien. We staan nu op deze plek en moeten zien dat zo lang mogelijk vol te houden", laat hij weten.

De verwachting is dat Sleegers tegen PEC Zwolle op papier als vleugelspits speelt bij NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen