Keeperswissel bij Twente: Marsman weer onder de lat

4 december 2015, 16:06

Er vindt wederom een wisseling van de wacht plaats in het doel van FC Twente. Joël Drommel, die eerder dit seizoen nog Nick Marsman voorbijstreefde in de hiërarchie, heeft zijn basisplaats na een reeks matige optredens alweer verloren. Marsman heeft daardoor tegen Excelsior zijn plek onder de lat weer terug. De uitwedstrijd in Rotterdam staat voor zaterdagavond (18.30 uur) gepland.

Drommel ging de laatste weken meerdere malen niet vrijuit bij tegentreffers en dat kost hem dus zijn plekkie. "Hij is uitstekend begonnen, maar je zag gewoon wat veranderen", verklaart trainer Rene Hake bij RTV Oost. "Is ook niet heel raar als je ziet hoe het team draait. Vanuit dat oogpunt denken we dat Marsman met zijn ervaring daar nu beter een rol in kan spelen. Of ik spijt heb van de wissel? Nee, op dat moment hebben we die beslissing vol overtuiging genomen", aldus de keuzeheer van Twente.

Niet alleen Drommel, maar ook Felipe Gutiérrez begint op de reservebank. Chinedu Ede lijkt ondanks knieklachten te kunnen spelen. Hidde ter Avest en Robbert Schilder ontbreken nog steeds vanwege blessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen