Kevin-Prince Boateng lijkt terug te keren bij Milan

4 december 2015, 14:51

Het heeft er alle schijn van dat Kevin-Prince Boateng zich op korte termijn weer aan AC Milan zal verbinden. De Ghanese middenvelder traint al een tijdje mee met de Rossoneri, maar zal eerst met Schalke 04 een oplossing moeten vinden. Hij staat namelijk nog steeds onder contract in Gelsenkirchen.

Boateng werd vorig seizoen al bij Schalke 04 op non-actief gesteld, maar zijn contract zal nog wel ontbonden moeten worden. "We moeten onszelf de komende dagen bevrijden van Schalke", zegt zaakwaarnemer Federico Pastorello tegen MilanNews. "Als dat geregeld is, dan zullen we een overeenkomst met Milan vinden. Ik heb al gesproken met de club, waarvoor hij zeer nuttig kan zijn."

Milan-trainer Sinisa Mihajlovic heeft al groen licht gegeven voor de rentree van Boateng. "Dat was een belangrijke stap", aldus de zaakwaarnemer. "Boateng wil heel graag terugkeren bij Milan, na een aantal zware maanden."

Boateng speelde in het verleden 100 wedstrijden voor Milan, waarin hij zeventien keer tot scoren kwam. Met de topclub werd hij in 2011 kampioen van Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen