Lestienne hoopt op CSKA: "Maar niet te snel gaan"

4 december 2015, 07:45

Na een donkere periode in zijn privéleven probeert Maxime Lestienne zich weer op het voetbal te focussen. De Belgische vleugelaanvaller, die in een tijdsbestek van zes weken zowel zijn moeder Cinthia (52) als vader Fabian (51) verloor, is vrijdag teruggekeerd op het trainingsveld van PSV. Misschien maakt hij volgende week in het cruciale Champions League-duel met CSKA Moskou zijn rentree.

"Het is nog altijd een moeilijke situatie voor mij, maar ik zal naar de toekomst moeten kijken", relativeert Lestienne in De Telegraaf. De Belg hoopt dat het hem lukt om de draad snel op te pakken. "Ik heb tijd nodig om te trainen en aan mijn fysiek te werken. Niet alleen op de training, maar ook in wedstrijden. Misschien kan ik al wel wat minuten maken tegen Moskou of in een andere wedstrijd, maar ik moet ook oppassen dat ik niet te snel ga, waardoor ik misschien tegen een blessure aanloop", weet de flankspeler.

Het is voor Lestienne natuurlijk wel lastig om de knop om te zetten. "Ik heb gemerkt dat er belangrijkere dingen zijn dan voetbal, maar toch is het goed om me nu weer met het voetbal bezig te houden en aan andere dingen te kunnen denken", zegt de Belg, die PSV wel in de gaten gehouden heeft in de afgelopen weken. "Ik heb alle wedstrijden gevolgd via de televisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen