'Oranje' Southampton krijgt pak rammel van 'Reds'

2 december 2015, 22:39   Bijgewerkt: 4 december 2015, 11:55

Ondanks een sterk begin is het Southampton van manager Ronald Koeman woensdag hard onderuit gegaan tegen Liverpool in de kwartfinales van de Engelse League Cup. In het eigen St. Mary's Stadium bogen The Saints met maar liefst 1-6 voor The Reds.

Southampton was nog wel binnen een minuut op voorsprong gekomen, Sadio Mané kopte de thuisclub op 1-0 uit een voorzet van Ryan Bertrand. Liverpool had echter aan een half uur voldoende om de achterstand om te buigen in een voorsprong. Daniel Sturridge (foto) was daar met twee goals, de eerste in de 25ste minuut en de tweede vier minuten later, hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor.

Divock Origi zorgde voor de 1-3 ruststand. De Belg veranderde kort voor de pauze een afstandsschot van Alberto Moreno van richting. Origi was in de 68ste minuut ook goed voor de 1-4, hij scoorde dit maal met een hard schot op aangeven van Jordan Ibe. Laatstgenoemde tekende in de 73ste minuut zelf voor de 1-5, Origi voltooide in de slotfase zijn hattrick en maakte daarmee de deceptie compleet voor Southampton, waar Maarten Stekelenburg, Virgil van Dijk en Jordy Clasie een basisplaats hadden gekregen van Koeman.

Everton, Stoke City en Manchester City hadden dinsdag al de halve finales van de League Cup bereikt. Liverpool werd later op de avond bij de loting voor de volgende ronde gekoppeld aan Stoke City, de andere halve finale gaat tussen Everton en Manchester City. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen