Juve-huurling Coman wil graag bij Bayern blijven

2 december 2015, 15:25

Een van de verrassingen in het uitstekende draaiende Bayern München is dit seizoen Kingsley Coman. De negentienjarige aanvaller uit Parijs wordt gehuurd van Juventus, maar de Duitse recordkampioen heeft een optie om het grote talent op permanente basis over te nemen. Dat vindt de jonge Fransman wel een goed idee. "Ik hoop hier langer dan twee jaar te blijven."

Coman wil graag bij Bayern blijven, omdat hij in de voetsporen van zijn voorbeeld Franck Ribéry wil treden. "Ik moet nog hard werken om zijn niveau te bereiken, maar natuurlijk is het mijn doel om ooit net zo'n grote speler als Frank te zijn", zegt Coman in Sport Bild. "Ik ben nog niet zo ver, maar ik hoop dat ik op een gegeven moment net zo goed zal zijn als Ribéry."

In het huidige seizoen maakte Coman vier doelpunten in twaalf officiële wedstrijden. Hij leverde bovendien zeven assists. Hij toonde zich een goede stand-in voor Ribéry, die woensdag voor het eerst weer een volledige groepstraining meemaakte bij Bayern. "Ik ben blij dat hij weer de oude wordt", zegt Coman over zijn landgenoot.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen