QPR hoopt op Hasselbaink als nieuwe manager

2 december 2015, 13:27

Jimmy Floyd Hasselbaink gaat wellicht voor een stapje hogerop. De 43-jarige Nederlander is in gesprek met Queens Park Rangers, dat op zoek is naar een nieuwe manager en de voormalig international als een geschikte kandidaat beschouwt. Momenteel is de oud-spits nog werkzaam bij Burton Albion, dat hem groen licht heeft gegeven om de onderhandelingen aan te gaan.

Queens Park Rangers heeft officieel voor Hasselbaink aangeklopt bij Burton. Dat melden diverse media, waaronder de BBC. De 43-jarige oud-speler van onder meer AZ, Leeds United, Atlético Madrid, Middlesbrough en Chelsea is in onderhandeling met de huidige nummer twaalf van de Championship. Omdat deze klassering nogal teleurstellend is voor een club als QPR, werd Chris Ramsey op 4 november ontslagen. Sindsdien staat Neil Warnock op interim-basis voor de groep op Loftus Road.

Het zou een mooie stap zijn voor Hasselbaink, dat uitstekend presteert met Burton. Afgelopen seizoen kroonde hij zich met The Brewers tot kampioen in de League Two en op het moment is hij slechts twee punten verwijderd van de eerste plaats in de League One. QPR hoopt dat de oefenmeester de club weer naar de Premier League kan helpen. Het gat met de play-offs is vijf punten en is dus nog wel te overbruggen.

Hasselbaink werkt sinds november 2014 bij Burton, waar hij 33 van de 54 wedstrijden wist te winnen. Hij was eerder coach van het Belgische Royal Antwerp en behoorde in het verleden ook tot de technische staf van Nottingham Forest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen