Benzema noemt kwalijke zaak 'een groot misverstand'

2 december 2015, 10:12

In Frankrijk houdt een affaire rond een sekstape van Mathieu Valbuena al een tijdje de gemoederen bezig. Karim Benzema zou een rol hebben gespeeld in de afpersing van zijn collega-international en dat deed veel stof opwaaien. De spits van Real Madrid baalt als een stekker van de situatie en benadrukt dat het op 'een groot misverstand' berust.

Benzema geeft woensdagavond tekst en uitleg in het Franse televisiejournaal, maar voor dit moment heeft de krant Le Monde delen uit het verhoor van de spits gepubliceerd. De speler van Real Madrid gaf aan dat hij Valbuena alleen maar wilde helpen en absoluut niet wilde afpersen. "Ik ben zeer teleurgesteld over deze zaak en de grootte en ernst ervan. Het is echt serieus."

Valbuena heeft naar verluidt 150.000 euro moeten aftikken aan Karim Zenati - een vriend van Benzema - om te voorkomen dat de seksvideo gedeeld zou worden. Benzema stelt dat zijn vriend benaderd werd door drie afpersers. "En ik heb de boodschap doorgegeven aan Valbuena. Ik wilde hem alleen maar helpen en hem op de hoogste stellen. Zenati is een goede vriend, die ik vertrouw. Hij doet dit niet voor het geld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen