FC Utrecht
0 – 0
Vitesse

Hughes lovend over Afellay: "Buitengewoon goed"

Hughes lovend over Afellay: "Buitengewoon goed"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 december 2015 – Stoke City wist dinsdagavond met 2-0 van Sheffield Wednesday te winnen in de kwartfinale van het toernooi om de League Cup. Na afloop van de prima overwinning van The Potters was manager Mark Hughes complimenteus over zijn hele ploeg, maar één speler werd door de oefenmeester afzonderlijk in het zonnetje gezet: Ibrahim Afellay.

De Nederlandse middenvelder maakte indruk tegen Sheffield Wednesday en legde met de openingstreffer de basis voor de winst. Als het aan Hughes ligt, dan was het de beste prestatie van Afellay bij de Premier League-club tot dusver. "Hij was buitengewoon goed. Ik vond het zijn beste optreden in het shirt van Stoke City", aldus de manager.

Hughes hoopt dat het een startschot zal zijn voor meer goede wedstrijden van Afellay. "Het moge duidelijk zijn dat hij veel talent heeft en dat kon je tegen Sheffield Wednesday goed zien. Ook aan zijn doelpunt", besluit de coach van Stoke City.

Reacties

gerelateerd