Atlético Madrid doet goede zaken in Spaanse beker

Jw
1 december 2015, 22:44

Atlético Madrid is hard op weg naar de achtste finale van de Copa del Rey. De nummer twee van de Primera Division won op bezoek bij derdeklasser Reus Deportiu met 2-1. Over twee weken kunnen de Madrilenen het in eigen huis definitief beslissen.

Atlético Madrid leek Reus in de eerste helft aanvankelijk te onderschatten. De underdog kwam op het eigen terrein namelijk op voorsprong. De ploeg van trainer Diego Simeone stelde wel snel orde op zaken. Het Argentijnse talent Luciano Vietto maakte zes minuten na de openingstreffer alweer gelijk. Middenvelder Saúl bepaalde in de 63ste minuut de eindstand op 2-1. Daarmee legt Atlético Madrid een goede basis voor de heenwedstrijd, die het in het eigen Vicente Calderón speelt.