Hoesen: "Mooi om de vreugde op hun gezichten te zien"

Ger
30 november 2015, 09:27

Danny Hoesen schonk FC Groningen zondag diep in blessuretijd de volle buit in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De invaller tikte van dichtbij een lage voorzet van Michael de Leeuw over de lijn (2-1).

"We trainen veel op dit soort situaties en je moet zorgen dat je altijd iemand voor het doel hebt staan", aldus Hoesen op de clubwebsite. "De Leeuw is één van onze beste koppers, dus het is logisch dat hij wordt gezocht. Wanneer hij niet zelf kan scoren, wordt de bal teruggelegd, deze keer deed hij het met de voet. Ik was Michael op gegeven moment kwijt, maar zag een been uitsteken en dan mag het natuurlijk niet meer fout. Er is mij in het verleden wel eens verweten dat ik er niet stond en nu sta ik er wel."

Hoesen maakte zijn doelpunt vlak voor het vak met de fanatieke Groningse aanhang. "Ze zijn vorig jaar erg kritisch geweest en dat was ook wel terecht", geeft de spits toe. "Mijn rendement was te laag, maar nu stond ik wel op de goede plek en maak ik in de laatste minuut de winnende. Het is mooi om de vreugde op de gezichten van de mensen te zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen