Sneijder profiteert niet volledig van misstap Besiktas

Jw
29 november 2015, 21:18   Bijgewerkt: 29 november 2015, 22:49

Galatasaray is zondag slechts een punt ingelopen op Besiktas. De Turkse topclub speelde met Wesley Sneijder in de gelederen met 2-2 gelijk tegen Kasimpasa, waar landgenoot Ryan Donk onterecht geen doelpunt toegewezen kreeg.

Bij Galatasaray vierde trainer Mustafa Denizli het begin van zijn derde periode op de bank. De ervaren trainer kon de terugkeer niet opluisteren met een overwinning. Sneijder hielp de titelkandidaat nog wel op de goede weg. De oud-Ajacied zette de aanval bij de 1-0 op, waaruit Burak Yilmaz tot scoren kwam.

Donk had vervolgens pech dat de arbitrage niet constateerde dat zijn kopbal over de lijn was geweest. Kasimpasa kwam echter alsnog op gelijke hoogte via Hakan Arslan. Hakan Balta en Titi bepaalden uiteindelijk de eindstand op 2-2. Sneijder was in de slotfase nog gevaarlijk met een schot op de lat.

De Turkse koploper Besiktas verloor zondag van Akhisar Belediyespor. Doordat ook Galatasaray punten morst, kan Robin van Persie morgen met Fenerbahce de grote winnaar van speelronde 13 worden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen