Barazite en Haller nemen tiental FC Utrecht bij de hand

Jw
29 november 2015, 16:32

Heracles Almelo bleek zondag met een man meer niet opgewassen tegen FC Utrecht. De club uit de Domstad speelde door een rode kaart van Kevin Conboy de hele tweede helft met een tiental, maar trok de winst tegen de hoger geklasseerde Tukkers toch naar zich toe. Nacer Barazite en Sébastien Haller waren met beiden twee treffers van doorslaggevend belang (4-2).

De emotie van het eerbetoon zat echter niet in het spel van de eerste helft. De Utrechters en de Almeloërs wilden beiden geen risico's te nemen, wat een onaantrekkelijke pot voetbal opleverde. Het was daarom verrassend dat Heracles Almelo kort voor de rust op voorsprong kwam. Illias Bel Hassani rondde een tegenaanval van de Tukkers, ontstaan door balverlies van Yassin Ayoub, uiterst koelbloedig af (0-1).

Kevin Conboy vergrootte vervolgens op stupide wijze de problemen van FC Utrecht. De Deense linksback verzamelde binnen zes minuten twee gele kaarten, waardoor hij net iets eerder dan zijn ploeggenoten de kleedkamers opzocht. Alleen hij mocht van scheidsrechter Jochem Kamphuis niet meer terugkomen na de rust.

Daarna ging het spelbeeld, en ook het scoreverloop, op en neer. Barazite bracht FC Utrecht met een prachtig schot op voorsprong, waarna Oussama Tannane ook zijn verfijnde traptechniek liet zien door uit een hoekschop fraai gelijk te maken. Het laatste woord was aan Haller, die op aangeven van Barazite en Yassin Ayoub de bezoekers uit Almelo definitief op de knieën kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen