Eindhoven verslaat GAE en staat tweede: "Groot compliment"

28 november 2015, 12:09

FC Eindhoven beleefde vrijdag een heerlijke avond in de Jupiler League. De formatie uit de Lichtstad won de lastige uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 1-2 en is daardoor van de vierde plek naar het tweede stek gestegen. Coach Mitchell van der Gaag is complimenteus over zijn spelers.

"Hier staat een tevreden trainer", spreekt de oefenmeester op de site van zijn club. "Een groot compliment naar m'n ploeg. Van tevoren hadden we al een lastige pot verwacht. We hebben de ploeg voorbereid op de atmosfeer. We hebben de durf getoond en de vroege goal hielp daarbij. Daarna liepen we te ver terug", zag Van der Gaag.

Eindhoven kreeg kort voor rust de gelijkmaker om de oren, maar tekende kort na de doelwissel via Tom Boere voor de winnende treffer. "Het enige verwijt daarna is dat we geen 1-3 maakten. Op het einde bracht Go Ahead Eagles power erin, keeper Swinkels had nog een geweldige redding. Anders had ik hier nu heel anders gestaan", besefte de trainer. Maandag speelt Eindhoven op eigen veld tegen FC Emmen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen