Feyenoord legt talent Schuurman tot medio 2020 vast

Feyenoord legt talent Schuurman tot medio 2020 vast

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 november 2015 – Jari Schuurman maakt deel uit van de toekomstplannen van Feyenoord. De 18-jarige middenvelder heeft met de Rotterdamse club een principeakkoord bereikt over contractverlenging tot de zomer van 2020. De oude verbintenis liep medio 2017 af.

"Dit is geweldig", aldus Schuurman op de website van zijn management Wasserman. "Ik ben heel blij dat we eruit zijn gekomen. Ik heb het bij Feyenoord enorm naar mijn zin, ik voel me echt op mijn plek bij deze club. Ik krijg ook veel vertrouwen van de trainers en de clubleiding. Dat blijkt ook wel uit deze contractverlenging. Ik leer ook elke dag nog ontzettend veel, in mijn eerste jaar bij de A-selectie. Als alles zo positief is en de club komt met een voorstel voor een contract tot 2020, dan zeg je geen 'nee'. Dit voelt gewoon heel goed."

"Mijn volgende doel is om mijn officiële debuut te maken in het eerste van Feyenoord", vervolgt Schuurman. "We hebben een trainer die het aandurft om jonge spelers op te stellen, zoals onlangs met Bart Nieuwkoop ook al het geval was. Ik moet geduld hebben en ervoor zorgen dat ik klaar ben als het zo ver is. Ik zal er mijn uiterste best voor doen."

Feyenoord-directeur Martin van Geel toont zich ook enthousiast: "Wij zijn heel blij dat we Jari voor de komende jaren aan ons hebben weten te binden. Hij is een talentvolle speler, een aanvallende middenvelder met scorend vermogen. We verwachten veel van hem in de toekomst."

gerelateerd