Valbuena laat zich uit over Benzema in sekstape-affaire

Jw
27 november 2015, 10:40

Mathieu Valbuena heeft zich voor het eerst uitgelaten over de beruchte sekstape-affaire. De middenvelder van Olympique Lyon benadrukt in een interview met de Franse krant Le Monde dat Djibril Cissé niets te verwijten valt, maar valt Karim Benzema af, zonder overigens directe beschuldigingen te maken.

De zaak rondom Valbuena wordt op dit moment onderzocht door de Franse justitie. In mei 2015 kreeg Valbuena van teamgenoot Cissé te horen dat er een sekstape van hem in omloop was. Cissé werd gearresteerd op verdenking van afpersing, maar hij lijkt niet de spin in het web. Justitie verdenkt Benzema ervan mensen te hebben aangezet tot het afpersen van zijn landgenoot.

Valbuena weet niet of dat klopt, maar legt wel uit dat hij het gedrag van Benzema raar vindt. "Diep van binnen vind ik het nog steeds vreemd dat hij (Benzema, red.) erop stond om die persoon te ontmoeten. Ik ben teleurgesteld en ben erachter gekomen dat mijn verstandhouding met Karim niet zo oprecht is als ik had gedacht", aldus Valbuena, die met 'die persoon' doelt op de man die een kopie van de sextape in handen zou hebben.

Valbuena verklaart verder in het interview dat die waarschijnlijk door een technisch hulpje van zijn telefoon is gehaald. Hij weet niet of de onbekende afperser ook daadwerkelijk de video in handen heeft.

Voor Benzema heeft de sekstape-affaire al geleid tot veel imagoschade en onzekerheid. De spits van Real Madrid werd reeds verhoord door de Franse politie. Mocht het uiteindelijk tot een veroordeling komen, kan hij hoogstwaarschijnlijk een langer verblijf in Madrid vergeten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen