Van de Looi: "Weer een typische net-niet wedstrijd"

Jw
27 november 2015, 07:45

FC Groningen leek donderdagavond hard op weg naar een punt in het Stade Vélodrome, maar ging toch voor de vierde keer in vijf speelronden onderuit (2-1). De Groningers waren al uitgeschakeld, maar uiteraard baalde trainer Erwin van de Looi na afloop wel.

FC Groningen speelde vooral in de eerste helft zwak en met de nodige angst in de benen. "Er zat ook een beetje spanning op", vond Van de Looi voor de camera van FOX Sports. "Dat is niet zo gek, want je speelt hier natuurlijk niet tegen FC Bal op het Dak. Het was weer zo'n typische net-niet wedstrijd waarvan we er veel in de Europa League hebben gespeeld."

"De tegengoals hadden we meer aan onszelf te wijten dan dat ze de verdienste waren van Marseille", vervolgde Van de Looi. "En vijf minuten voor tijd missen we nog een grote kans op 1-2. We verzuimden daarna het gelijkspel met man en macht te verdedigen. Jammer."

Hedwiges Maduro sloot zich aan bij de woorden van zijn trainer. "We hadden hier gewoon een goed resultaat kunnen en moeten halenWe hebben echter de goals weer veel te gemakkelijk weggegeven. Daardoor staan we nu weer met lege handen. Alles is voor niks geweest", aldus de controleur, die als één van de weinige spelers in de selectie beschikt over de nodige internationale ervaring. De oud-Ajacied gaf het goede voorbeeld door kort na rust de gelijkmaker te produceren. Michy Batshuayi maakte die echter twee minuten voor tijd ongedaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen