Van den Brom: "Nagelaten om onszelf te belonen"

Van den Brom: "Nagelaten om onszelf te belonen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 november 2015 – AZ leek donderdag op weg naar de broodnodige zege in de Europa League, maar gaf het toch uit handen tegen Partizan Belgrado. De Alkmaarders gaven vooral de gelijkmaker cadeau, constateerde ook de teleurgestelde trainer John van den Brom. AZ verloor zelfs uiteindelijk, waardoor kwalificatie voor de volgende ronde niet meer tot de mogelijkheden behoort.

"De eerste goal die wij tegen kregen was gewoon heel slecht verdedigd. Je weet dat Aboubakar Oumarou levensgevaarlijk is in het zestienmetergebied. Dat bewees hij in de eerste wedstrijd al. Het kan niet zo zijn dat zo'n spits helemaal vrij staat", citeerde VI de coach van de Alkmaarders na afloop.

"Voordat ik te veel verwijtend ga zijn, wil ik benadrukken dat we vanavond wederom een fantastisch AZ hebben gezien. We hebben alleen nagelaten om onszelf te belonen. Dat is over de gehele Europese campagne het net-niet-verhaal van AZ. We hebben goed meegespeeld, maar we hebben niks."

Reacties

gerelateerd