Kane opnieuw onmisbaar voor Spurs, Anderlecht stunt

Jw
26 november 2015, 21:30

Tottenham Hotspur heeft zich donderdagavond gekwalificeerd voor de knock-outfase van de Europa League. De Londenaren bedankten opnieuw spits Harry Kane. De Engelsman nam zijn ploeg afgelopen weekend met twee treffers al op sleeptouw en was tegen FK Karabakh opnieuw beslissend (0-1).

De strijd om plek twee in Groep J zal in de laatste speelronde worden uitgevochten. Anderlecht heeft daar de beste papieren voor na een uiterst knappe 2-0 zege op bezoek bij AS Monaco. Voor de Belgen scoorden Guillaume Gillet en Frank Acheampong. 

Verliezend finalist uitgeschakeld

Antoni Candreva had daarvoor de score al geopend. Bruno Gama had tussen de Lazio-treffers gelijkgemaakt. Invaller Filip Djordjevic bepaalde de eindstand op 3-1, waarmee de Romeinen kwalificatie voor de volgende ronde veiligstelden.

{image[306297][right-half][]}Schalke 04 met aanvoerder Huntelaar naar knock-outfase

Ook Schalke 04 heeft zich voor aanvang van de laatste speelronde al geplaatst voor de knock-outfase. Met aanvoerder Klaas-Jan Huntelaar aan de aftrap trok de club uit Gelsenkirchen de wedstrijd pas heel laat naar zich toe. Jean-Eric Maxim Choupo-Moting opende de score, waarna Denis Aogo nog een strafschop miste. Die werd niet genomen door Huntelaar, die toch bekendstaat als specialist, maar al vier keer op rij miste vanaf elf meter. 

In Groep K is naast Schalke 04 Sparta Praag door een 1-0 overwinning op Asteras Tripolis eveneens zeker van de volgende ronde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen