Wolfsburg wint in Moskou en pakt leiding in PSV-poule

25 november 2015, 20:15

VfL Wolfsburg heeft vanavond (woensdag) in het koude Moskou spijkers met koppen geslagen. De Duitse topclub zegevierde op visite bij CSKA Moskou met 0-2 en gaat daardoor nu aan de leiding in Groep B van de Champions League. Beide doelpunten werden gemaakt door invaller André Schürrle.

Wolfsburg staat dankzij de zege nu bovenaan in de groep, met negen punten uit vijf wedstrijden. Manchester United (zeven) en PSV (zes) krijgen later vanavond nog de kans om over de Duitsers heen te gaan in de groep. Voor CSKA Moskou is het Champions League-avontuur door de nederlaag ten einde, de Russen hebben nog wel een kleine kans op Europa League-voetbal.

Beide teams waren vanavond in evenwicht en noteerden in de eerste helft weinig kansen. Het inbrengen van Schürrle in de 61ste minuut bleek een uitstekende zet van Wolfsburg-coach Dieter Hecking. De Duitser tekende in de 67ste minuut voor de 0-1, al viel de goal voornamelijk op het conto van CSKA-keeper Igor Akinveev te schrijven. De Rus liet een rollertje van de zijkant knullig in het doel verdwijnen en hielp zodoende de tegenstander in het zadel. Kort voor het eindsignaal besliste Schürrle de wedstrijd, door uit een voorzet uitstekend raak te schieten in de korte hoek.

Bij de bezoekers deed Bas Dost bijna de hele wedstrijd mee. Hij werd door Hecking kort voor het einde naar de kant gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen