Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fraser blij met Derijck: "Hij heeft wel ballen"

Fraser blij met Derijck: "Hij heeft wel ballen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 november 2015 – Timothy Derijck zat nog niet eens zo lang geleden op een zijspoor bij ADO Den Haag, maar inmiddels is hij als verdedigende middenvelder een vaste basisspeler en zondag was hij met een benutte strafschop verantwoordelijk voor de 2-2 eindstand in het thuisduel met Vitesse.

"Deze man heeft wel ballen", zegt coach Henk Fraser over Derijck, die de penalty voor zich opeiste, in gesprek met Omroep West. "Timothy heeft een heel moeilijke tijd gehad. Hij krijgt nu zijn kans op die positie. Tegen Feyenoord ging dat echt uitstekend. Ik vond dat hij tegen Roda JC te weinig initiatief nam aan de bal. Tegen Vitesse denk ik dat hij terecht is gekozen tot man van de wedstrijd. Ik vind het voor hem echt schitterend."

Op de vraag waarom Derijck de penalty voor zich opeiste, antwoordt hij zelf: "Omdat ik wist dat ik ging scoren. We zaten te eten en Robert Zwinkels vroeg wie de penalty's ging nemen als Roland Alberg er niet is. Ik zei gelijk: 'Ik ga het gewoon doen'. Een paar jaar geleden heb ik tegen FC Groningen in de play-offs voor Europees voetbal ook de eerste genomen, omdat ik belangrijk wilde zijn voor het team en dat wil uitstralen. Gelukkig is dat gelukt."

Het zorgde voor emoties. "Dat is natuurlijk mooi. Ik heb tegenslagen gekregen, maar daar heb ik me gelukkig overheen gezet", aldus Derijck. "Aan het begin van het jaar hadden mensen al gezegd en gedacht dat ik nooit meer zou spelen voor Den Haag. Nu is iedereen denk ik weer helemaal om en daar ben ik blij om. Ik ben blijven geloven dat ik het niveau zeker nog aankan. Blij dat ik daaraan heb vastgehouden." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd