De Leeuw blinkt uit: "Lekker om zo'n goal te maken"

De Leeuw blinkt uit: "Lekker om zo'n goal te maken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 november 2015 – FC Groningen verzekerde zich zaterdagavond van de eerste competitiezege op vreemde bodem. Bij hekkensluiter De Graafschap werd met 1-2 gewonnen. De Groningse aanvoerder Michael de Leeuw speelde de hoofdrol met een prachtig doelpunt.

"Ik was aan het zoeken of ik iemand om me heen had staan, maar dat was niet het geval. Ik kapte en legde de bal met een boog in de verre hoek. Hij zat er goed in, lekker om zo'n goal te maken", aldus De Leeuw tegenover FOX Sports. "Grappig is dat we op de training al hiermee bezig waren. Wanneer je vast staat, heb je maar één optie en dat is in de verre hoek. Het is mooi dat hij er zo in valt."

FC Groningen is nu vijf competitiewedstrijden achter elkaar ongeslagen en verloor de laatste drie uitduels niet meer. "Mooi, eindelijk de eerste winst in een uitwedstrijd. Krijgen we dat ook niet meer te horen. Het zou mooi zijn wanneer we donderdag ook in de Europa League de eerste overwinning kunnen pakken", blikt De Leeuw alvast vooruit naar het bezoek aan Olympique Marseille.

Reacties

gerelateerd