Wenger: "Waren genoeg ingrediënten voor nachtmerrie"

21 november 2015, 22:29

Arsenal-manager Arsene Wenger spreekt van een 'heel slechte middag' voor zijn elftal. De Londenaren gingen zaterdag in de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion met 2-1 onderuit en moesten daardoor de koppositie in de Premier League afstaan aan het verrassende Leicester City.

"Het was een heel slechte middag voor ons", moppert Wenger in gesprek met de BBC. "We hadden zeventig procent balbezit, hebben een eigen doelpunt gemaakt, een penalty gemist en een doelpunt weggegeven uit een standaardsituatie. Dat was genoeg om van deze middag een nachtmerrie te maken."

Wenger is nog niet klaar: "We hebben ook kansen voor open doel gemist. Daarnaast heeft West Brom met honderd procent inzet gestreden, iets waarvoor je hen de credits moet geven. Toen we met 0-1 voor stonden, hadden we er gewoon voor moeten zorgen dat zij niet terug zouden komen met een gemakkelijke goal, maar daar hebben wij ons wel schuldig aan gemaakt. Los daarvan kan ik de ploeg niet het verwijt maken dat ze niet alles hebben gegeven. We hebben genoeg laten zien om de wedstrijd te kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen